Du er her

Kvalheim overtar etter Bjeglerud

Tore Eugen Kvalheim er ny styreleder i Næringslivets Sikkerhetsråd. – Jeg ser frem til å bidra til at rådet videreutvikler sitt arbeid med å forebygge næringslivsrelatert kriminalitet, sier han.
Av Even Rise
Publisert 19.06.2017 06:01

Det var på årsmøtet i Næringslivets Sikkerhetsråd (NSR) at Kvalheim ble valgt til å overta etter Frode Bjeglerud fra Finans Norge. Kvalheim, som er direktør i Spekter, sier dette til NSR sine egne nettsider:

– Forebygging og sikring for å unngå kriminalitet står sentralt for Spekters medlemsvirksomheter. Gjennom styrevervet i NSR ser jeg frem til kunne bidra til at rådet videreutvikler sitt arbeid med å forebygge næringslivsrelatert kriminalitet, sier Kvalheim.

Fagsjef og konstituert leder av Virke Inkasso, Iman Winkelman er valgt til ny nestleder i styret.

– Det er svært hyggelig å ha fått fornyet tillit som nestleder i styret til NSR. Nå ser jeg frem til å videreføre mange av de spennende satsningene organisasjonen er i gang med, og som bidrar til å skape høy medlemsverdi. Som styre må vi også legge til rette for videre vekst i medlemstallet i perioden som kommer, sier Winkelman.

Både Kvalheim og Winkelman har erfaring som styremedlemmer i NSR.

NSR-direktør Jack Fischer Eriksen takker Frode Bjeglerud for et godt samarbeid i perioden han var styreleder.

– N ser jeg frem mot å jobbe videre sammen med Kvalheim og det øvrige styret i perioden som kommer, sier han på NSRs nettsider.

Øvrige nye styremedlemmer i NSR er Tom Staavi (Finans Norge), Rune Foshaug (NHO), John Hammersmark (Norges Rederiforbund) og Birgit Farstad Larsen (COWI).