Du er her

– Kostnaden blir betydelig lavere

Når Salto Systems snakker om sin største nyhet innen adgangskontroll, hevder de at det handler om en kostnadsbesparende revolusjon.
Av Even Rise
Publisert 11.10.2018 19:02

– Vi har tatt neste skritt fra SVN-plattformen. Det skriver Salto Systems i en pressemelding som varsler at SVN-Flex introduseres på Skydd i Stockholm om halvannen uke:

– Vårt mål siden 2001 har vært å skape en adgangskontroll som er effektiv og enkel å bruke. Resultatet ble den banebrytende SVN-plattformen. Neste skritt er SVN-Flex, basert på Salto Systems to viktigste teknologier: Salto Virtual Network og Salto Bluenet.

Alle leserne i Saltos nye maskinvareplattform har blootooth BLE for mobile åpninger, og kombinerer SVN-Flex med både Salto Virtual Network og Bluenet. Dette gjør at alle leserne i den nye plattformen kan brukes til oppdateringer av for eksempel nye tillatelser, adgangsrettigheter og sletting av tilganger.

– Fordelene er store både for administrator og brukere. Kablet online-oppdateringsleser er ikke lenger nødvendig, og det er slutt på at brukerne må gå til en spesiell dør for å oppdatere. Dette fordi alle leserne kan være oppdateringslesere uten kabling. SVN-Flex kan også brukes ved integrering av Salto i generelle systemer.

I pressemeldingen heter det videre:

Kostnaden for adgangskontroll blir betydelig lavere. I dører hvor det ikke er behov for nettverksleser og kontrollenhet for dørstyring, kan brukeren oppdagere tillatelser og overføre informasjon om slettede kort direkte gjennom batteridrevne dørmonterte lesere. Dette gir også kortere installasjonstid. Oppdateringer finner sted hver gang du legger medier på en Salto trådløs kommunikasjonsleser.