Du er her

Hikvision med nyutviklet termisk sensor

Økt sikkerhet og VCA som perimetersikring, samt temperaturmåling og branndeteksjon. Det er fire elementer som Hikvision trekker frem når oppdateringen av termiske Deep Learning Bullett-kameraer lanseres.
Av Even Rise
Publisert 18.11.2018 14:00

– Den nye kameraserien med Hikvision DS-2TD2337 / V1, er utstyrt med Deep Learning algoritmer som skal kunne klassifisere et objekt for eksempel er en person eller et kjøretøy, og som i tillegg også har en integrert GPU for å støtte fremtidige oppdaterte algoritmer, skriver Hikvision i en pressemelding.

Den kinesiske produsentens termiske kameraer gjør det ifølge pressemeldingen mulig å analysere hendelser raskt og nøyaktig, som for eksempel «line crossing», inntrengning og inn- og utpassering. Sensoren som brukes er nyutviklet og produsert av Hikvision.

– De intelligente algoritmene bidrar til å redusere falske alarmer forårsaket av dyr, kamerabevegelser, fallende blader eller andre irrelevante gjenstander.

– I tillegg har Hikvision sin nye V1-serie innebygd GPU i de termiske kameraene med avansert behandlings-teknologi som gir de beste termiske bilderesultatene. GPU med høy ytelse støtter fremtidige oppdateringer for mer komplekse algoritmer og større datamengder for ytterligere effekt-forbedring av Video Content Analytics (VCA), hevdes det i pressemeldingen.

Kritisk infrastruktur, temperaturmåling på høyspent-installasjoner og brannvern er noe av det produsenten mener termiske kameraer egner seg godt til.