Du er her

Gleder seg over prestisjekontrakter

Certego i Oslo nærmer seg sin travleste periode noensinne, og forbereder nøye en samlet leveranse på til sammen 10.000 arbeidstimer knyttet til prestisjekontraktene for Nasjonalmuseet, Deichman og Clarion Hotel The Hub.
Av Even Rise
Publisert 23.04.2018 16:50

– Summen av de tre kontraktene passerer 30 millioner kroner. Vi er svært solte over å ha blitt valgt som leverandør til disse signalbyggene i Oslo, sier avdelingsleder Rune Braastad i Certego.  

Til Nasjonalmuseet som bygges mellom gamle Vestbanen og Aker Brygge, er Certego underleverandør av låser for Rapp Bomek. Dette er den største ordren av de tre nevnte.

–  Det nye Nasjonalmuseet er det som arkitektene kaller et varig bygg. Det skal stå der i minst 150 år, og har en spesiell arkitektur med særegne dører som gir oss spennende utfordringer. Å bidra til sikring av kunstskattene i Nasjonalmuseet er en ære, sier Braastad.

Arbeidet med låsene i Nasjonalmuseet starter nå i april. Neste prosjekt ut er Clarion Hotel The Hub, det tidligere Clarion Hotel Royal Christiania. Arbeidet som Certego skal bidra med der, igangsettes i mai.

– Når hotellet, som er beskrevet som rått, moderne og spektakulært åpner dørene i mars 2019, skjer det med lås og adgangskontroll fra oss. Vi leverer både Arx og Vingcard til så vel hotellrommene som ytterdørene. I dette prosjektet er vi underleverandør for Betonmast og Oneco, sier han.

Låsene til nye Deichman hovedbibliotek i Bjørvika leveres av Certego, på oppdrag fra hovedentreprenøren AF-Gruppen.

– Kort oppsummert leverer vi lås og adgangskontroll til totalt 3.000 dører. Bestillingen omfatter blant annet 900 kortlesere og automatikk for 750 dører. Certego har solide krefter å spille på både regionalt og nasjonalt – noe vi drar nytte av når så store anbudskonkurranser skal håndteres samtidig, sier Rune Braastad.