Du er her

GK Sikkerhet satser med ny partner

– De er innovative og fremtidsrettede, sier administrerende direktør Svein H. Dahle om GK Sikkerhets nye partner innen blant annet adgangskontroll.
Av Even Rise
Publisert 27.10.2017 13:09

Nyetablerte GK Sikkerhet, i veletablerte GK Norge, er godt i gang med å klargjøre egen produktportefølje.

En partneravtale med TrioVing gjør at GK Sikkerhet skal tilby førstnevntes produkter innen adgangskontroll og innbruddsalarm – med tilhørende service og ettermarked.  GKs driftssentraltjenester vil bli brukt til ulike løsninger som GK Sikkerhet forhandler.

I praksis betyr avtalen at Arx blir GK Sikkerhets foretrukne adgangskontrollsystem, et system som i vesentlighet er solgt gjennom TrioVings egne kjedeforhandlere – TrioVing Sikkerhetssenter.

– TrioVing, som snart skifter navn til Assa Abloy, er innovative og fremtidsrettede. De dekker våre kunders behov fra «low-end» til «high-end», samtidig som løsningene er modulære. Jeg er strålende fornøyd med avtalen. TrioVing passer GKs profil, sier Svein H. Dahle.

TrioVing er Norges største leverandør av låssystemer, beslag, elektromekanisk avlåsning, adgangssystemer og dørautomatikk for sikring og styring av dører, porter og vinduer – med dertil hørende prosjekteringsbistand.

– GK Norge er gjennom etableringen av GK Sikkerhet blitt en komplett leverandør av teknikk i bygg. Partneravtalen mellom GK Sikkerhet og TrioVing er derfor viktig for oss, og vi er glade for mulighetene som Svein H. Dahle ser i vår produktportefølje, sier marketing- og kommunikasjonssjef Morten Svensen i TrioVing Assa Abloy.

– Vi har dessuten svært gode erfaringer fra tidligere samarbeid med Svein H. Dahle. Da han var sjef for Certego, som er et TrioVing Sikkerhetssenter, var han en god ambassadør for oss. Den kunnskap han da fikk om både produkter og organisasjon i vårt system, gjør oss sikre på at partneravtalen mellom GK Sikkerhet og TrioVing blir en suksess, sier Svensen.

Svein H. Dahle poengterer at TrioVing også imøtekommer krav om totalteknisk integrasjon med øvrige tekniske fag.

– Partneravtalen følger GK Sikkerhets strategi om å benytte kun et fåtall systemer innen hvert enkelt segment for at GKs montører og teknikere skal kunne systemene til fingerspissene, gi kundene forutsigbarhet og mindre ressursbruk på nye produkter, sier Svein H. Dahle.

GK Sikkerhet startet 1. september. En av dem som er ansatt siden da, er Kenneth Furesund. Han er leder for salg og forretningsutvikling, og kom fra Certego – som er et TrioVing Sikkerhetssenter.