Du er her

Fra Teletec til GK

Espen Thorgersen forlater sjefsjobben i Teletec Connect til fordel for ny jobb i GK Gruppen.
Av Even Rise
Publisert 09.01.2018 17:23

Da mangeårig leder Vidar Lippestad trakk seg tilbake mot slutten av 2013, ble Espen Thorgersen ansatt som administrerende direktør i Teletec Connect. Når sistnevnte nå satser i GK Elektro AS, har han solid erfaring fra el-faget med seg.

– Thorgersen startet sin karriere på midten av 80-tallet. Han etablerte Thorgersen og Pettersen Elektro AS i 1998. Der fungerte han som administrerende direktør frem til 2007. Deretter ble han ansatt som salgssjef for høysikkerhetssystemer til storkunder i Hafslund Sikkerhet AS. Fra 2009 har han vært salgs- og markedsdirektør i Infratek Sikkerhet AS, skrev Aktuell Sikkerhet den gang.

– Jeg begynner som leder i entrepriseavdelingen i GK Elektro AS. Det skjer 1. februar. Jeg gleder meg, sier Thorgersen – som samtidig takker den norske sikkerhetsbransjen for mange spennende år.

En av Thorgersens siste oppgaver i Teletec Connect har vært å etablere leverandøravtale med nyetablerte GK Sikkerhet AS. Sistnevnte selskap ledes av Svein H. Dahle. Både Dahle, Thorgersen og Kenneth Furesund (leder for salg og forretningsutvikling i GK Sikkerhet) har tidligere arbeidet sammen i Infratek).

– Entrepriseavdelingen i GK Elektro har cirka 70 ansatte. I Teletec Connect er vi i dag ni ansatte inkludert meg selv, sier Thorgersen.