Du er her

Forteller om Bosch-leveransene til Tyrkia og andre sikkerhetsutfordringer

Bosch Building Technologies tar blant annet for seg video- og evakueringsløsninger når de nå inviterer til sikkerhetsseminar.
Av Even Rise
Publisert 25.05.2018 15:50

Alle som kommer på seminaret vil også kunne få ta selskapets nye lokaler i nærmere øyesyn. De ligger på Rosenholm Campus på Trollåsen utenfor Oslo.

Abonner på Aktuell Sikkerhets NYHETSBREV.

– Seminaret er åpent for alle som vil melde seg på, men er mest rettet tilrettelagt for konsulenter, systemintegratører og sluttbrukere, sier Per Wichstad – sales district manager Norway – i Bosch Building Technologies (tidligere Bosch Security Systems Norway).

Representanter fra Bosch i Tyskland vil dele sine erfaringer fra ulike prosjekter, og sikkerhetsinstallasjonene knyttet til Eurasia-tunnelen i Tyrkia er blant det som settes på agendaen.

Også fra den norske Bosch-avdelingen vil det bli mulig å få informasjon knyttet til spennende oppdrag i Tyrkia. De leverte i fjor adgangskontroll og videoovervåking knyttet til Trans-Anatolian gas pipeline, et anlegg som strekker seg gjennom hele Tyrkia.

Her kan du abonnere på Aktuell Sikkerhets papirutgave.

– På seminaret vil det som nevnt bli fokusert mest på videoovervåking og evakuering (lyd). Vi tar for oss hvordan tekniske utfordringer i nød- og overvåkingssystemer kan løses, for eksempel med videoanalyse og integrerte løsninger, sier Wichstad.

Leveransen til Tyrkia, som var en bestilling fra ABB i Bergen, ga Bosch Building Technologies Norway en omsetningsvekst på nærmere 30 prosent i fjor. Etter det Aktuell Sikkerhet erfarer, innebærer det at selskapets omsetning for 2017 vil ende på mer enn 40 millioner kroner i fjor.

 –  Vi er fire ansatte i Norge. Jeg ønsker ikke å kommentere tall utover det, men vi er godt fornøyde med fjorårets resultat, sier Per Wichstad.

Her kan du lese papirutgaven av Aktuell Sikkerhet.

Seminaret finner sted 7. juni. Som sagt er alle velkommen til å melde seg på. Det er verken nødvendig å være kunde av oss, eller å ha transport, samferdsel eller infrastruktur som arbeidsområde, legger han til.

Her kan du lese hva Aktuell Sikkerhet skrev da Per  Wichstad overtok Bosch-roret innen sikkerhetssegmentet.