Du er her

Foldeport med fjerndiagnostikk

Har du begrenset med plass og behov for rask åpning og lukking, så er en ny flyttbar foldeport kommet på markedet.
Av Even Rise
Publisert 31.08.2018 17:44

– Et alternativ for den som har det trangt, og samtidig trenger en solid port med lang levetid. Foldeporten krever heller ikke stor plass, skriver Garda Anleggsikring AS i en pressemelding.

Foldeporten, som har fått navnet Garda foldeport lux, er utstyrt med servicemodul. Denne skal sikre høy driftssikkerhet. Porten er svenskprodusert og leies ut hos Ramirent og Ramudden - i tillegg til at Garda Anleggsikring selger den.

– Et webbasert diagnostikkverktøy gjør det unødvendig å måtte reise ut for å se på porten. Feilsøking kan med andre ord gjøres fra andre steder. Dette vil spare både tid og penger, og HMS-kravene til forsvarlig sikring på byggeplassen opprettholdes, hevder leverandøren.  

– Med mulighet for fjerndiagnostikk, lokalt delelager hos oss i Oslo og servicepersonell i de fleste deler av landet, vil dette være en portløsning som sikrer forutsigbar og økonomisk drift ute på byggeplass. I tillegg er dette en port med slik kvalitet og konstruksjon at behovet for serviceutrykning vil være mindre enn for mange andre modeller i markedet, sier Stefan Søyring.

Han er avdelingsleder for teknisk drift i Garda Anleggsikring.