Du er her

Dahle ansetter ny mann i ledelsen

Nyetablerte GK Sikkerhet har ansatt leder for salg og forretningsutvikling. Den nye medarbeideren og administrerende direktør Svein H. Dahle kjenner hverandre godt, etter å ha vært kolleger hos hele tre tidligere arbeidsgivere.
Av Even Rise
Publisert 03.10.2017 10:22

– Det var imponerende mange og gode kandidater som ønsket å lede salgs- og forretningsutviklingsarbeidet i GK Sikkerhet AS, sier Svein H. Dahle.

Selv tiltrådte han som administrerende direktør i nyetablerte GK Sikkerhet AS 1. september. Selskapet er en del av GK Norge og vil komplettere konsernet for å bli en enda større totalleverandør av teknikk i bygg – innen så vel prosjektutvikling, installasjon, drift og vedlikehold.

– Da vi skulle ansette leder for salg og forretningsutvikling var det som sagt enormt mange godt kvalifiserte kandidater. Den som utpekte seg som den beste medarbeideren vi kunne få, er Kenneth Furesund. Jeg gleder meg til at han kommer på plass 2. januar. Sammen skal vi gjøre GK Sikkerhet til en betydelig aktør innenfor sikkerhet. Først og fremst i Norge, men GK er også den ledende tekniske entreprenøren og servicepartneren i Skandinavia, med ekspertise innen elektro, ventilasjon, rør, byggautomasjon, energi og kulde. Vi har ambisjoner om også å satse på sikkerhet utenfor Norge, sier Dahle.

Kenneth Furesund (41) er i dag, og har i nesten 6 år vært, ansvarlig for produkt- og forretningsutvikling i Certego AS (tidligere Låsruppen AS). Før han begynte der var han produktsjef for adgangskontroll/integrerte systemer i Infratek Sikkerhet i nærmere fire år. Han har også jobbet som systemsjef i Sønnico AS.

– Nå skal jeg først og fremst bruke oppsigelsestiden til å sluttføre ulike oppgaver og overføre nødvendig kompetanse internt i Certego. Deretter ser jeg frem til å starte en utrolig reise rett over nyttår. Det blir kjempespennende å få bli med på å bygge GK Sikkerhet fra bunnen av. Vi skal legge stein på stein og lage gode løsninger. Målet mitt er å bidra til etableringen av en organisasjon som leverer markedets beste sikkerhetsløsninger, sier Furesund.

– Kenneths primære oppgave blir å etablere ett standardisert produkt- og løsningssortiment som til enhver tid er det mest innovative og fordelaktige i markedet. Han tillegges også det overordnede salgsmessige ansvaret etter GK Sikkerhet sin målsetning, supplerer Svein H. Dahle.

Furesund er bosatt i Oslo og har som nevnt lang erfaring fra sikkerhetsbransjen.

– Jeg gleder meg til å jobbe sammen med Kenneth igjen. Jeg vet hva han står for, og han vet hva jeg står for. Jeg er overbevist om at han vil tilføre vår nye virksomhet verdifull kompetanse som skal danne grunnlaget for videre vekst over lang tid.

– Det blir trist å forlate gode kolleger og et godt arbeidsmiljø i Certego. Også der har jeg fått være med på mange spennende år. Samtidig kjenner jeg Svein som en meget dyktig leder som jeg ser frem til å arbeide sammen med, sier Kenneth Furesund.

Her kan du lese hva Aktuell Sikkerhet tidligere har skrevet om den nye GK-etableringen.