Du er her

Certego utvider avtalen med Coor

Certego vil de neste fem årene sørge for service og vedlikehold av lås, beslag og adgangskontroll for Coor Service Management. Rammeavtalen er ikke bare en forlengelse, men også en utvidet versjon av den som har eksistert frem til nå.
Av Even Rise
Publisert 31.10.2017 17:42

– Vi er stolte av å være en del av Coors serviceleveranse, og tror selskapene sammen kan bygge hverandre bedre. I fellesskap skal vi skape gode innovative og smarte løsninger for bedre sikkerhet og en enklere hverdag, sier markedssjef Knut Willy Larsen i Certego AS.

Iso-sertifiserte Certego og Coor har samarbeidet siden 2014. Førstnevnte er hovedleverandør av lås og beslag til Coor og hele deres kundeportefølje.

Certego er med sine 22 TrioVing Sikkerhetssenter Norges største låsesmed. Coor-avtalen er inngått med den nasjonale avdelingen i Certego som inngår slike store kontrakter, men tjenestene blir levert fra avdelingene rundt i hele Norge.

Coor Service Management AS er blant Nordens ledende Facility Management-leverandører.

– For oss er Certego en trygg kvalitetsleverandør med effektive og fleksible løsninger som igjen skaper verdier for kundene våre. Vi kjenner de gjennom flere års godt samarbeid, og ser frem til å videreføre dette. At Certego har lokale avdelinger strategisk plassert over hele landet er også avgjørende for å kunne tilby nærhet og kort responstid ved behov, sier category procurement manager property Morten Johansen i Coor Service Management AS.