Du er her

Certego leverer lås og beslag til JM

JM Norge skal årlig kjøpe lås og beslag av Certego for en estimert verdi på ti millioner kroner. Rammeavtalen mellom dem ble signert i dag.
Av Even Rise
Publisert 25.03.2019 14:34

– Kundene våre ønsker gode driftssikre løsninger som fungerer over tid, er enkle å betjene og som også gjerne ser bra ut, sier Yvonne Høgetveit.

Hun er direktør for virksomhetsutvikling og innkjøp i JM Norge, og sa følgende under dagens kontraktssignering:

– Inngangspartiet er viktig.

– Vi starter nå et spennende samarbeid med JM der intensjonen vår er å effektivisere prosessene med standardiserte dørløsninger. Dette blir ressursbesparende og verdibringende i alle ledd fra prosjektering til overtakelse av leilighet med sluttkunden. Vi ønsker at alle involverte i byggeprosessen skal sitte igjen med godfølelsen. Viktigst av alt er sluttbrukeren, sier salgs- og markedssjef Knut Willy Larsen i Certego.

Ifølge partene er det blant annet lagt vekt på leverandørens brede tilstedeværelse over hele landet, spesielt rundt Oslo, Tønsberg, Stavanger, Trondheim og Bergen hvor JM har sine avdelingskontorer.

– De har over 150 egne sikkerhetsteknikere og god lokal tilstedeværelse i vårt nedslagsfelt. Det har stor verdi for oss, sier innkjøpsleder Tor Inge Dokken i JM Norge.