Du er her

Bytter etter 14 år i Elektronix

Kaare Koren Røvig går til konkurrent etter 14 år i Elektronix (tidligere Com-Scan).
Av Even Rise
Publisert 03.10.2018 18:59

– Jeg gleder meg, sier Kaare Koren Røvig.

Mandag hadde han sin første arbeidsdag som business development manager i EET Europarts.

Koren Røvig startet karrieren i Varslingssystemer, som senere ble Hafslund Sikkerhet, deretter Infratek Security og som i dag er teknikkdivisjonen i Securitas.

– Jeg begynte i Com-Scan, som de siste årene har vært Elektronix, i 2004. Jeg har kjent EET som en god konkurrent og et godt selskap gjennom mange år, og vet hvilke kvaliteter de representerer. Da tilbudet om ny jobb kom fra dem, valgte jeg å satse på utfordringene de ville gi meg, sier han.

– Sett i lyset av at jeg har passert 50 år og at jeg har hatt samme arbeidsplass gjennom hele 14 år, så var det naturlig å takke ja da tilbudet kom nettopp fra EET. Skulle jeg velge å jobbe for en annen distributør enn Elektronix, så måtte det bli dem, sier han.

– Vi er veldig fornøyde med å få Kaare med på laget. Med hans lange fartstid, kunnskap og kontaktnett i bransjen, er vi sikre på at dette blir veldig bra, sier category manager Svenn-Erik Hareide.

Han understreker at EET har hatt stor vekst innen overvåking og sikkerhet de siste årene, og at behovet for økt bemanning er blitt større og større.

– EET har ønsket seg en ny medarbeider som er fra bransjen, men som samtidig utgjør en forskjell fra oss som er her fra før. I Kaare har vi fått begge deler, legger han til.

– I tillegg til sikkerhetskameraer distribuerer EET adgangskontroll og innbruddsalarmer. Det er noe jeg ikke har vært borti i Elektronix, men som jeg ser frem til å jobbe med, sier Kaare Koren Røvig.