Du er her

Bulle blir Salto-salgssjef for Norge

Jan Christen ”Bulle” Danielsen er ansatt som salgssjef for Salto Systems i Norge. Det skjer bare et halvt års tid etter at han kom inn som key account manager etter flere år i Dormakaba.
Av Even Rise
Publisert 24.01.2019 16:02

– Jeg gleder meg til å bidra i arbeidet med å opprettholde Saltos produkter som de foretrukne innen adgangskontroll, sier Jan Christen Danilsen – best kjent under kallenavnet ”Bulle”.

Som Aktuell Sikkerhet har skrevet tidligere, kom 53-åringen i mai fra Dormakaba hvor han blant annet var markedsansvarlig og key account manager innen adgangskontroll og elektroniske nøkkelskap. Han begynte i Dormakaba i 2011, og hadde fra 2016 hovedansvaret for budsjett, salg og kundebehandling opp mot selskapets partnere.

– Danielsen blir en betydelig ressurs. Han er en mann som kjenner bransjen meget godt. Vi har derfor store forventninger til at «Bulle» blir et godt tilskudd i teamet vårt i Norge. Våre norske ansatte leverte et godt resultat i fjor, og de er i ferd med å gjøre det enda bedre i år. Veksten vår har gjort det nødvendig å ansette flere folk, sa managing director Jesper Buch i Salto Systems Nordic til Aktuell Sikkerhet i mai.

Danielsen har utdannelse som grafisk designer. I tillegg til å ha hatt eget selskap, var han salgssjef og daglig leder innen grafisk produksjon før han startet i sikkerhetsbransjen.

Salto Systems vil som resten av lås- og adgangskontrollbransjen delta på låsesmedtreffet i Lillehammer denne helga. Der er det rekordpåmelding med 640 deltakere.