Du er her

– Aksepterer ikke omtalen av vekterne som frekke, nedlatende tullinger

– Jeg kan nevne flere episoder hvor våkne vektere har hindret overdosedødsfall på legevakten, gjennom at de holder oversikten over mottaket og toalettene ved hovedinngangen. Det skriver sykepleier Vegard Ek ved legevaken i Oslo i avisa Vårt Oslo.
Av Even Rise
Publisert 27.09.2017 09:12

Sykepleier Vegard Ek sitt innlegg kan du lese i Vårt Oslo. Han tar blant annet vekterne ved Oslo Legevakt i forsvar, etter at Arild Knutsen - leder for Foreningen for human narkotikapolitikk, kritiserte dem sterkt i samme avis. Intervjuet med Knutsen handler om det han opplever som forskjellsbehandling av rusmisbrukere og andre på legevakta.

– Fysj for vektere som sitter bak glassvegger til venstre rett innenfor utgangen. Frekke nedlatende tullinger som ikke bør få snakke til pasienter og pårørende som disse gjør. Skreik til og med etter meg imens jeg ble geleidet innover av en sykepleier, uttaler Knutsen i Vårt Oslo.

– Jeg aksepterer ikke omtalen av vekterne som frekke, nedlatende tullinger. Jeg kan nevne flere episoder hvor våkne vektere har hindret overdosedødsfall på legevakten, gjennom at de holder oversikten over mottaket og toalettene ved hovedinngangen, skriver sykepleier Vegard Ek i avisa Vårt Oslo.

Les artikkelen om Knutsen i Vårt Oslo.

Les Eks innlegg i Vårt Oslo.