Du er her

AddSecure-oppkjøp i Finland

AddSecure kjøper opp Prevent 360’s virksomhet for alarmkommunikasjon for å ytterligere styrke sin posisjon som en ledende europeisk aktør innen sikret kritisk kommunikasjon.
Av Even Rise
Publisert 21.12.2017 11:16

Pressemelding fra Add Secure:

Forrige måned annonserte AddSecure målet om å bli Europas ledende aktør innen sitt område, i sammenheng med at det svenske selskapet Contal Security ble kjøpt opp. AddSecure styrker nå sitt nordiske nærvær ytterligere gjennom å kjøpe opp virksomheten for alarmkommunikasjon fra det finske selskapet Prevent 360 som private equity selskapetIntera Partners eier majoriteten av.

Denne delen av Prevent 360 tilbyr en rekke løsninger for alarmoverføring og overvåkningstjenester, og har en betydelig andel av markedet for overføring av brannalarm i Finland. Ifølge avtalen skal AddSecure og Prevent 360 også inngå et strategisk partnerskap og levere tjenester til hverandre.

– Finland er et sterkt og voksende marked for avansert teknologi. Ettersom AddSecure har omfattende erfaring innen sikkerhetsområdet og en tradisjon for å tilpasse seg markedets behov, så vi at dette ville bli en god strategisk match. Vi er veldig glade for å kunne kombinere våre to selskaper og utnytte våre felles ressurser og ekspertise for å akselerere videre vekst, sier Stefan Albertsson, CEO i AddSecure.

– Det er ingen tvil om at virksomheten vil fortsette å vokse under AddSecure, som er den rette partneren for å støtte videre vekst av tjenesteområdet for alarmkommunikasjon. Prevent 360 kommer nå i høyere grad til å fokusere på sin kjernevirksomhet, som er å levere overvåkningstjenester og andre sikkerhetstjenester til bedriftsmarkedet, sier Juhani Laakso, styremedlem i Prevent 360 og partner i Intera.

– Jeg er overbevist om at vi kan oppnå mye bra sammen, og vi vil fortsette å tilby tjenester av høy kvalitet til våre felles kunder i markedet, forteller han videre om partnerskapet som er inngått.

AddSecure fortsetter med det veletablerte servicekonseptet som Prevent 360 har utviklet. Selskapet har annonsert at de nåværende ansatte på det lokale Prevent 360-teamet blir en del av organisasjonen til AddSecure som en del av avtalen, og at en ny enhet, AddSecure Oy, etableres.

Oppkjøpet av Prevent 360 markerer AddSecure’s tredje oppkjøp i 2017, etter Contal Security i Sverige og Chiron Security Communications i Storbritannia. I følge Stefan Albertsson er oppkjøp viktige steg i AddSecure’s mål om å bli en ledene europeisk aktør innen sikker kritisk kommunikasjon.

(Kilde: Pressemeldiing fra AddSecure)

Faktaboks

Om Prevent 360
Prevent 360 tilbyr sine kunder omfattende sikkerhetsløsninger. Selskapet kombinerer tjenester for profesjonell vekterservice og tekniske sikkerhetsløsninger. Prevent 360 mener at fremtiden for sikkerhetstjenester først og fremst handler om å eliminere risiko. Prevent 360 er en ledende aktør i bransjen, og sysselsetter 1400 fagfolk. (Kilde: Pressemelding fra AddSecure)