Aktuell Sikkerhet

Siste nytt

Overtok konkurs-kunder på timen

Få timer etter fredagens konkurs i Trivselsvakt AS, overtok PSS Securitas flere av selskapets oppdrag. Disse ble utført i Trivselsvakt-uniformer, men skal ifølge politiet faktureres fra PSS Securitas. Akkurat som viderekoblingen av konkursselskapets nettside til PSS, var også dette ukjent for bostyreren.

Les mer »

Konkursselskap viderekobler til PSS

Alle som forsøker å besøke konkursselskapet Trivselsvakt på internett, sendes nå direkte til PSS Securitas sine hjemmesider. – Det har jeg ingen kjennskap til, sier daglig leder Harald Lilleeidet.

Les mer »

Vaktkonkurs ga karantene

En av fjorårets største sikkerhetskonkurser etterforskes av politiet. Selv om innehaveren er ilagt konkurskarantene, sitter han fortsatt lovlig som styreleder og kontaktperson i et rådgivningsfirma – rettet nettopp mot sikkerhetsbransjen.

Les mer »

– Når alarmen går

Når Kvinners Frivillige Beredskap inviterer til Totalforsvarskonferansen 2015, tas det utgangspunkt i rapporten «Nasjonalt risikobilde» utarbeidet av DSB.

Les mer »

Securitas flytter

Etter å ha jaktet nye lokaler siden i fjor vår, har Securitas nå bestemt seg for hvor ferden går videre når de om tre år forlater Urtegata.

Les mer »

Henrykt over direktør-ansettelse

Kvinnen som i dag ble ansatt som direktør ved Center for Cyber and Information Security, søkte jobben fordi hun anser kompetanseutvikling innen informasjonssikkerhet som det viktigste man kan gjøre for å sikre Norge en fremtidig bærekraft.

Les mer »

Nytt navn for skandinavisk samarbeid

Dagen i dag er en merkedag for norske Låsgruppen, svenske Swesafe og danske Låsepartner som alle får felles navn. Målet er å lykkes bedre som totalleverandør i det skandinaviske markedet.

Les mer »

50 utstillere på Sectech

I dag og i morgen arrangeres Sectech i Oslo. Arrangøren er godt fornøyd med at 50 selskaper stiller ut sine tekniske produkter og løsninger innen sikkerhetsfaget.

Les mer »

Nokas viser muskler i Danmark

Nokas sikrer seg aksjemajoriteten i danske EF Sikring. Dermed er det norske gründerselskapet enda nærmere målet om å bli en totalleverandør innen sikkerhet, safety og verdihåndtering i Norden.

Les mer »

OSL skjerper sikkerheten med nye skannere

Oslo Lufthavn skal utover våren teste fire ulike securityscannere, der passasjerene vil fremstå som pepperkakefigurer – helt kjønns- og aldersnøytrale. Målet er å finne ut hvordan de ulike skannerne kan bidra til økt sikkerhet.

Les mer »

RCO utvider i Norge

Nyetablerte RCO Security styrker laget med Runar Log på teknisk support. Han kommer fra Siemens Building Techonologies. Der har han arbeidet siden 2007 som serviceingeniør på adgangskontroll, alarm og videoovervåkning.

Les mer »