Aktuell Sikkerhet

Siste nytt

Nokas viser muskler i Danmark

Nokas sikrer seg aksjemajoriteten i danske EF Sikring. Dermed er det norske gründerselskapet enda nærmere målet om å bli en totalleverandør innen sikkerhet, safety og verdihåndtering i Norden.

Les mer »

OSL skjerper sikkerheten med nye skannere

Oslo Lufthavn skal utover våren teste fire ulike securityscannere, der passasjerene vil fremstå som pepperkakefigurer – helt kjønns- og aldersnøytrale. Målet er å finne ut hvordan de ulike skannerne kan bidra til økt sikkerhet.

Les mer »

RCO utvider i Norge

Nyetablerte RCO Security styrker laget med Runar Log på teknisk support. Han kommer fra Siemens Building Techonologies. Der har han arbeidet siden 2007 som serviceingeniør på adgangskontroll, alarm og videoovervåkning.

Les mer »

Toma vant prestisjekontrakt

Nystartede Toma Security feide konkurrentene til side og sikret seg i dag leveransen av vakthold og sikkerhetstjenester til et av landets mest kjente signalbygg.

Les mer »

Olav Thon fornyer tilliten

Etter to et halvt år som Olav Thon Gruppens hoffleverandør av sikkerhet, gis Nokas fornyet tillit. – Dette sikrer fortsatt innovasjon, høy kvalitet og solid økonomisk trygghet for begge parter.

Les mer »

Vant stor bymiljøetat-kontrakt

Bymiljøetaten i Oslo kommune har i dag avgjort hvem de skal kjøpe vakttjenester av de kommende to årene.  De to selskapene som konkurrerte i finalerunden var svært jevne på kvalitet, men det ene av dem vant til slutt fordi de hadde det mest økonomisk fordelaktige tilbudet.

Les mer »

Bombealarm på Oslo S

Politiet har stengt av deler av Oslo sentralstasjon etter funn av en mistenkelig koffert. Nokas har økt bemanningen for å holde orden mens politiets bombeeksperter undersøker den.

Les mer »

Ny toppsjef i Bravida

Bravida Norge har fått ny toppsjef. Mannen, som nå skal styre 2.400 ansatte og en omsetning på 2,6 milliarder kroner, begynte som elektro-lærling i 1988.

Les mer »

Vaktselskap fratatt godkjenning

Rot og mangler med politiattester og utdanning er vesentlige grunner til at politiet tilbakekaller godkjenningen fra et av Oslos vaktselskaper. Politiet har også avdekket at en av selskapets vektere jobbet som ordensvakt på tross av at han var tatt med narkotika og et ulovlig våpen.

Les mer »

Fryktet døden da ordensvakter dengte løs

Gjesten på utestedet trodde han skulle dø da ordensvaktene isolerte ham og dengte løs med gjentatte slag mot hode og ansikt. Med armene låst i håndjern på ryggen karakteriseres mannen som helt forsvarsløs - og tingretten sender nå vekterne i fengsel.

Les mer »

PST-medarbeider styrker NSR

For å stå sterkere i kampen mot det stadig økende trusselbildet som utfordrer norsk næringsliv, ansetter nå Næringslivets Sikkerhetsråd ytterligere en ressursperson fra Politiets Sikkerhetstjeneste.

Les mer »