Aktuell Sikkerhet

Siste nytt

Ruster opp for å gi sikkerhetsråd

Konsulentselskapet Avan AS henter inn kapasiteter fra blant andre Securitas når de nå satser stort på sikkerhetsrådgivning. De tilbyr spesialkompetanse på det de kaller hele spekteret av sikkerhet og sikring.

Les mer »

Nye investorer i Racom

Racom posisjonerer seg i markedet gjennom styrking av så vel kompetanse som finansielle muskler. Selskapet driver blant annet med høysikkerhet, operasjonell intelligens- og kommunikasjonssikkerhet.

Les mer »

Securitas-ledelsen slankes

350 ledere og funksjonærer i Securitas går en usikker fremtid i møte. Målet med slankekuren på toppnivå er å styrke resultatet i årene som kommer.

Les mer »

Satser sammen på arrangementssikkerhet

Movement Strategies blir samarbeidspartner med Securitas og ordensvaktselskapet PSS Securitas. Daglig leder Jørgen Aass, som vil gi de to sistnevnte betydelig spesialkompetanse innen arrangementssikkerhet, ser frem til det nye samarbeidet.

Les mer »

Sikkerhetssertifisert av Safehotels

Som første hotell i Norge er Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo sikkerhetssertifisert av Safehotels. – Vi prioriterer alltid sikkerheten til våre gjester, medarbeidere og partnere slik at de kan føle seg trygge på at sikkerheten blir ivaretatt, sier Tarje Hellebust, hotelldirektør ved Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo og regiondirektør i The Rezidor Hotel Group.

Les mer »

Statoil velger Nokas

Nokas har fått antatt et spesialtilpasset opplæringstilbud for Statoils organisasjon, noe som betyr at sikkerhetsselskapet skal kurse opp mot 1.200 Statoil-ansatte de neste tre årene.

Les mer »

– Bli med på jubileumsfest

De som ikke har meldt seg på til Norsk Sikkerhetsforenings 40-årsfeiring, bør gjøre det fortest mulig. Der kan det nemlig bli knapt om plassene både på jubileumsforedragene og festmiddagen som det dekkes opp til på Grefsenkollen Restaurant neste torsdag.

Les mer »

Kofa-medhold etter opera-klage

Den norske Opera & Balletts valg av vakt- og sikkerhetstjeneste-leverandør skjedde i utakt med reglene for offentlig anskaffelse. Det slår en samstemt klagenemnd fast.

Les mer »

Utstyrer medlemmer med trygghets-oblat

Medlemsbedriftene i Oslo Handelsstand Forening kan nå gjøre seg fortjent til en Trygg Handel-oblat.

Den viser både kunder og kjeltringer at virksomheten tar sikkerheten på alvor.

Politimester Hans Sverre Sjøvold hilser tiltaket velkommen.

Les mer »