Aktuell Sikkerhet

Siste nytt

Statoil velger Nokas

Nokas har fått antatt et spesialtilpasset opplæringstilbud for Statoils organisasjon, noe som betyr at sikkerhetsselskapet skal kurse opp mot 1.200 Statoil-ansatte de neste tre årene.

Les mer »

– Bli med på jubileumsfest

De som ikke har meldt seg på til Norsk Sikkerhetsforenings 40-årsfeiring, bør gjøre det fortest mulig. Der kan det nemlig bli knapt om plassene både på jubileumsforedragene og festmiddagen som det dekkes opp til på Grefsenkollen Restaurant neste torsdag.

Les mer »

Kofa-medhold etter opera-klage

Den norske Opera & Balletts valg av vakt- og sikkerhetstjeneste-leverandør skjedde i utakt med reglene for offentlig anskaffelse. Det slår en samstemt klagenemnd fast.

Les mer »

Utstyrer medlemmer med trygghets-oblat

Medlemsbedriftene i Oslo Handelsstand Forening kan nå gjøre seg fortjent til en Trygg Handel-oblat.

Den viser både kunder og kjeltringer at virksomheten tar sikkerheten på alvor.

Politimester Hans Sverre Sjøvold hilser tiltaket velkommen.

Les mer »

– God service er en del av vårt DNA

Sector Alarm er nok en gang kåret til å være landets beste innen kundebehandling. – Ikke bare er dette en bekreftelse på at kundene opplever forholdet til oss som bekymringsløst, men vi er også den eneste som har seiret i denne konkurransen to ganger, sier Viggo Skeisvoll.

Les mer »

Vokser i Sverige

Nokas har sikret seg Nya Gotlands vaktbolag i Sverige. Det gjør dem til største aktør på Gotland, hvor de skal levere tjenester innenfor alle Nokas’ forretningsområder.

Les mer »

Vektere imponerte under beredskapsøvelse

Nokas besto med glans da Oslo kommune testet selskapets beredskapsevne under øvelsen Harbour Ex15 i ettermiddag. Seksjonssjef Osman Ibrahim konstaterer med glede at 20 vektere var på plass kort tid etter at han alarmerte selskapet.

Les mer »

Historiens største sivile beredskapsøvelse

Tirsdag blir det «eksplosjon» og dramatikk på Sjursøya når beredskapen i Oslo skal testes. Onsdag er det området mellom Katten og Ulvøya som rammes av «oljeutslipp». Øvelse HarbourEx15 er den største sivile, nasjonale øvelsen som er arrangert i Norge.

Les mer »

Overvåkningsbilder sentralt i rettssak

De neste fem ukene, når det væpnede ranet mot Karat Gull er tema i Oslo tingrett, vil bilder fra en rekke overvåkningskameraer bli lagt frem som bevis. Disse viser blant annet hvordan en vekter ble truet med våpen utenfor gullsmedbutikken.

Les mer »