Aktuell Sikkerhet

Siste nytt

Henrykt over direktør-ansettelse

Kvinnen som i dag ble ansatt som direktør ved Center for Cyber and Information Security, søkte jobben fordi hun anser kompetanseutvikling innen informasjonssikkerhet som det viktigste man kan gjøre for å sikre Norge en fremtidig bærekraft.

Les mer »

Nytt navn for skandinavisk samarbeid

Dagen i dag er en merkedag for norske Låsgruppen, svenske Swesafe og danske Låsepartner som alle får felles navn. Målet er å lykkes bedre som totalleverandør i det skandinaviske markedet.

Les mer »

50 utstillere på Sectech

I dag og i morgen arrangeres Sectech i Oslo. Arrangøren er godt fornøyd med at 50 selskaper stiller ut sine tekniske produkter og løsninger innen sikkerhetsfaget.

Les mer »

Nokas viser muskler i Danmark

Nokas sikrer seg aksjemajoriteten i danske EF Sikring. Dermed er det norske gründerselskapet enda nærmere målet om å bli en totalleverandør innen sikkerhet, safety og verdihåndtering i Norden.

Les mer »

OSL skjerper sikkerheten med nye skannere

Oslo Lufthavn skal utover våren teste fire ulike securityscannere, der passasjerene vil fremstå som pepperkakefigurer – helt kjønns- og aldersnøytrale. Målet er å finne ut hvordan de ulike skannerne kan bidra til økt sikkerhet.

Les mer »

RCO utvider i Norge

Nyetablerte RCO Security styrker laget med Runar Log på teknisk support. Han kommer fra Siemens Building Techonologies. Der har han arbeidet siden 2007 som serviceingeniør på adgangskontroll, alarm og videoovervåkning.

Les mer »

Toma vant prestisjekontrakt

Nystartede Toma Security feide konkurrentene til side og sikret seg i dag leveransen av vakthold og sikkerhetstjenester til et av landets mest kjente signalbygg.

Les mer »

Olav Thon fornyer tilliten

Etter to et halvt år som Olav Thon Gruppens hoffleverandør av sikkerhet, gis Nokas fornyet tillit. – Dette sikrer fortsatt innovasjon, høy kvalitet og solid økonomisk trygghet for begge parter.

Les mer »

Vant stor bymiljøetat-kontrakt

Bymiljøetaten i Oslo kommune har i dag avgjort hvem de skal kjøpe vakttjenester av de kommende to årene.  De to selskapene som konkurrerte i finalerunden var svært jevne på kvalitet, men det ene av dem vant til slutt fordi de hadde det mest økonomisk fordelaktige tilbudet.

Les mer »

Bombealarm på Oslo S

Politiet har stengt av deler av Oslo sentralstasjon etter funn av en mistenkelig koffert. Nokas har økt bemanningen for å holde orden mens politiets bombeeksperter undersøker den.

Les mer »

Ny toppsjef i Bravida

Bravida Norge har fått ny toppsjef. Mannen, som nå skal styre 2.400 ansatte og en omsetning på 2,6 milliarder kroner, begynte som elektro-lærling i 1988.

Les mer »