Aktuell Sikkerhet

Siste nytt

Alarmselskap beklager

Telemarksavisa hevder boligalarmselgere driver feilopplysning ved å påstå at systemet de tilbyr har direktevarsling til brannvesenets 110-sentral.

Les mer »

Bøtelagt for ulovlig overvåkning

Et utestedselskap i Oslo som består av flere restauranter og skjenkesteder, er ilagt en bot på 150.000 kroner. Grunnen er at Datatilsynet fant 19 kameraer brukt til overvåkning de aldri før har sett maken til.

Les mer »

Ruster opp for å gi sikkerhetsråd

Konsulentselskapet Avan AS henter inn kapasiteter fra blant andre Securitas når de nå satser stort på sikkerhetsrådgivning. De tilbyr spesialkompetanse på det de kaller hele spekteret av sikkerhet og sikring.

Les mer »

Nye investorer i Racom

Racom posisjonerer seg i markedet gjennom styrking av så vel kompetanse som finansielle muskler. Selskapet driver blant annet med høysikkerhet, operasjonell intelligens- og kommunikasjonssikkerhet.

Les mer »

Securitas-ledelsen slankes

350 ledere og funksjonærer i Securitas går en usikker fremtid i møte. Målet med slankekuren på toppnivå er å styrke resultatet i årene som kommer.

Les mer »

Satser sammen på arrangementssikkerhet

Movement Strategies blir samarbeidspartner med Securitas og ordensvaktselskapet PSS Securitas. Daglig leder Jørgen Aass, som vil gi de to sistnevnte betydelig spesialkompetanse innen arrangementssikkerhet, ser frem til det nye samarbeidet.

Les mer »

Sikkerhetssertifisert av Safehotels

Som første hotell i Norge er Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo sikkerhetssertifisert av Safehotels. – Vi prioriterer alltid sikkerheten til våre gjester, medarbeidere og partnere slik at de kan føle seg trygge på at sikkerheten blir ivaretatt, sier Tarje Hellebust, hotelldirektør ved Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo og regiondirektør i The Rezidor Hotel Group.

Les mer »

Statoil velger Nokas

Nokas har fått antatt et spesialtilpasset opplæringstilbud for Statoils organisasjon, noe som betyr at sikkerhetsselskapet skal kurse opp mot 1.200 Statoil-ansatte de neste tre årene.

Les mer »