Aktuell Sikkerhet

Siste nytt

Toma vant prestisjekontrakt

Nystartede Toma Security feide konkurrentene til side og sikret seg i dag leveransen av vakthold og sikkerhetstjenester til et av landets mest kjente signalbygg.

Les mer »

Olav Thon fornyer tilliten

Etter to et halvt år som Olav Thon Gruppens hoffleverandør av sikkerhet, gis Nokas fornyet tillit. – Dette sikrer fortsatt innovasjon, høy kvalitet og solid økonomisk trygghet for begge parter.

Les mer »

Vant stor bymiljøetat-kontrakt

Bymiljøetaten i Oslo kommune har i dag avgjort hvem de skal kjøpe vakttjenester av de kommende to årene.  De to selskapene som konkurrerte i finalerunden var svært jevne på kvalitet, men det ene av dem vant til slutt fordi de hadde det mest økonomisk fordelaktige tilbudet.

Les mer »

Bombealarm på Oslo S

Politiet har stengt av deler av Oslo sentralstasjon etter funn av en mistenkelig koffert. Nokas har økt bemanningen for å holde orden mens politiets bombeeksperter undersøker den.

Les mer »

Ny toppsjef i Bravida

Bravida Norge har fått ny toppsjef. Mannen, som nå skal styre 2.400 ansatte og en omsetning på 2,6 milliarder kroner, begynte som elektro-lærling i 1988.

Les mer »

Vaktselskap fratatt godkjenning

Rot og mangler med politiattester og utdanning er vesentlige grunner til at politiet tilbakekaller godkjenningen fra et av Oslos vaktselskaper. Politiet har også avdekket at en av selskapets vektere jobbet som ordensvakt på tross av at han var tatt med narkotika og et ulovlig våpen.

Les mer »

Fryktet døden da ordensvakter dengte løs

Gjesten på utestedet trodde han skulle dø da ordensvaktene isolerte ham og dengte løs med gjentatte slag mot hode og ansikt. Med armene låst i håndjern på ryggen karakteriseres mannen som helt forsvarsløs - og tingretten sender nå vekterne i fengsel.

Les mer »

PST-medarbeider styrker NSR

For å stå sterkere i kampen mot det stadig økende trusselbildet som utfordrer norsk næringsliv, ansetter nå Næringslivets Sikkerhetsråd ytterligere en ressursperson fra Politiets Sikkerhetstjeneste.

Les mer »

Statsråden tilbakeviser gjeng-påstander

Justisminister Anders Anundsen slår tilbake mot påstandene om dramatisk gjengproblematikk og økt voldsbruk på Oslo sentralstasjon. Dermed kan både Nokas, Rom Eiendom og stortingspolitiker Jan Bøhler se lagt etter mer synlig politi inne på stasjonen.

Les mer »

Alarmerer om arbeidsmiljø i sikkerhetskontroll

Securitas får knallhard kritikk av Arbeidstilsynet, blant annet for tilstandene som har rådet i sikkerhetskontrollen ved Bergen Lufthavn Flesland. – Vårt mål er å få til en langsiktig forbedring sammen med de ansatte, svarer Securitas.

Les mer »

Bøhler hedrer vekterne og ber om mer politi

Jan Bøhler ber justisministeren om styrket politiinnsats på Oslo sentralstasjonen. Samtidig hedrer han og resten av Arbeiderpartiets stortingsgruppe Nokas-vekterne med juleblomst – i respekt for innsatsen de legger ned i og på stasjonsområdet hvor ungdomsmiljøet blir mer og mer voldelig.

Les mer »